BUTIK

TRE ÅRTIER MED LEGETØJ OG CYKLER I HORNSLET

VI HAR ÅBENT:
Mandag-torsdag: 7.30-17.30 · Fredag: 7.30-18.00 · Lørdag: 8.00-13.00
December måned: Også åbent søndage fra kl. 10-14.

CYKELKØB MED PERSONLIG SERVICE FORDI DET ER VIGTIGT AT VÆLGE RIGTIGT

For de fleste er køb af ny cykel en langsigtet investering, der bør overvejes nøje. Det er vigtigt at du tager størrelse, sikkerhed og dit cykelbehov i betragtning, når du skal udvælge en ny model, for at du kan få glæde af den, mange år frem i tiden

Det er også vigtigt at prøve en lille tur på den, så du er sikker på, at I passer godt sammen. Især ved køb af cykel til børn, er det vigtigt at søge rådgivning. Størrelsen på cyklen skal være lige tilpas. Der skal være plads til udvikling, men den må heller ikke være større end, at barnet kan magte den. Vi fører en lang række mærker og modeller af cykler, så mon ikke også vi har en der passer til dig

LEGETØJ TIL ALLE, STORE OG SMÅ SÅ LANGT ØJET KAN NÅ

Til fødselsdag, jul eller når børnene bare skal forkæles, er du velkommen til at kigge forbi og se vores store legetøjsafdeling i butikken i Hornslet.

Vi fører naturligvis alle de kendte mærker, såsom BRIO, Lego, Fischer Price, Barbie, Ravensburger, Mattel og Hasbro samt en lang række andre kendte mærker.

Vi tager hele tiden pulsen på tidens trend og kommer gerne med inspiration, når gaven skal vælges. I går sjældent forgæves, men skulle der alligevel være noget, vi ikke har, så kan vi ofte bestille det hjem.

Scroll til toppen