LEGO

Filtre

Viser 1-30 ud af 174 produkter

Se 30/60/Alle

PRIS FILTER

1-30 af 174 produkter

 • Ahch-To ø-træning
  Ahch-To ø-træning
  249,95 DKK

  Ahch-To ø-træning

  Slut dig til mester Luke, der træner Rey i sin bjerghytte. Dette LEGO® Star Warslegetøj indeholder en hytte med detaljeret interiør, aftageligt tag, der gør det nemmere at lege, lille bålstedsmodel og drejelig træningsfunktion med klippeblok, der kan åbnes med sværdslagsfunktion. Med 2 minifigurer og en porg-figur kan denne LEGO klodsudgave af Lukes bolig fra Star Wars: The Last Jedi hensætte Star Wars fans til en galakse af Jedi-eventyr.
  249,95 DKK
  249,95 DKK
 • Ambulancehelikopter
  Ambulancehelikopter
  169,95 DKK

  Ambulancehelikopter

  Tag med LEGO® City redningsholdet, og flyv den smarte Ambulancehelikopter! Dette sjove legetøj omfatter drejelige rotorer, bagklap, landingsstel og plads til en båre indvendigt, snowboard- og radioelementer samt 3 minifigurer.
  169,95 DKK
  169,95 DKK
 • Andreas parkoptræden
  Andreas parkoptræden
  249,00 DKK

  Andreas parkoptræden

  Gå på scenen til en eftermiddag med forestillinger i Heartlake park, og start med et dukketeater! Hjælp faren og hans baby med at få plads på en bænk, så de kan se showet, og tryk derefter på tangenterne bag på scenen for at få dukkerne til at bevæge sig omkring! Drej derefter scenebaggrunden for at hjælpe Andrea og hendes fugl Pepper med at opføre et skønt musiknummer sammen. Efter showet kan I gå over til pølsevognen for at få lidt at spise.
  249,00 DKK
  249,00 DKK
 • Blåt kreativitetssæt 10706
  Blåt kreativitetssæt 10706
  39,95 DKK

  Blåt kreativitetssæt 10706

  ,
  Giv fantasien frie tøjler med LEGO Classic Blåt kreativitetssæt!
  39,95 DKK
  39,95 DKK
 • Blues helikopterjagt
  Blues helikopterjagt
  449,00 DKK

  Blues helikopterjagt – Jurassic World

  Blues helikopterjagt, inspireret af Jurassic World. Wheatley har fanget Blue i et bur og sat det på sin helikopter, der har drejelige rotorer, 6-skuds knopskyder og dobbelte projektører. Ræs af sted i firhjulscrosseren med anhænger, affyr armbrøsten, red dinosauren, og få fat i dinosauræggene. Dette seje legetøj til børn indeholder 3 minifigurer og en velociraptor-figur.
  449,00 DKK
  449,00 DKK
 • Boba Fett
  Boba Fett
  249,95 DKK

  Boba Fett

  Bring byttet hjem med denne yderst justerbare LEGO® Star Wars figur af Boba Fett, der kan bygges. Den kampprægede rustningsudsmykning med stofkappe og hjelmen med antenne/sigteenhed, der kan sænkes, giver denne populære figur fra Star Warsuniverset et præg af ægte autenticitet. Boba Fett er også bevæbnet med en blasterriffel med fjederudløser og jetpack med indbygget knipsemissil – det perfekte udstyr, når man skal jagte dusørbytte!
  249,95 DKK
  249,95 DKK
 • Darth Vader
  Darth Vader
  349,95 DKK

  Darth Vader

  Hersk med plastnæve med denne yderst justerbare figur af Darth Vader, der kan bygges. Den imponerende figur har detaljeret rustnings- og brystdekoration, stoftunika og -kappe og aftageligt lyssværd. Imperiets ledere vil elske at svinge hans arm i kamp ved hjælp af hjulet på hans ryg og løfte Darth Vaders hjelm af for at afsløre det vansirede ansigt af den faldne Jedi-kriger Anakin Skywalker.
  349,95 DKK
  349,95 DKK
 • Den Første Ordens specialister Battle Pack
  Den Første Ordens specialister Battle Pack
  119,95 DKK

  Den Første Ordens specialister Battle Pack

  Udvid dine styrker med Den Første Ordens specialister Battle Pack. Dette LEGO® Star Wars legetøj indeholder en drejelig og hævbar laserkanon med skyder med fjederudløser og skyttesæde samt 4 minifigurer med et udvalg af våben.
  119,95 DKK
  119,95 DKK
 • Ekstreme motorer
  Ekstreme motorer
  99,95 DKK

  Ekstreme motorer

  Få masser af racereventyr med LEGO Creator sættet Ekstreme motorer, der indeholder en racerbil med sporty blåt, hvidt, gult og sort farvetema samt autentiske detaljer, bl.a. stor hækmotor, luftindtag i siden og brede fælge med lavprofildæk. Dette 3 i 1-byg selv-legetøj har også justerbare sidespejle og hækspoiler og kan ombygges til en hotrod eller en speedbåd for at få mere raceraction og eventyr.
  99,95 DKK
  99,95 DKK
 • Emmas fotostudie
  Emmas fotostudie
  99,95 DKK

  Emmas fotostudie 41305

  ,
  Tag billeder sammen med Emma og katten Chico i hendes fotostudio med kamera og stativ, fotoparaply, baggrund, bord med printer og plejestation.
  99,95 DKK
  99,95 DKK
 • Emmas kunstbod
  Emmas kunstbod
  179,95 DKK

  Emmas kunstbod

  Emma trækker sin kunstbod efter sin seje lille scooter hen til Heartlake park for at sætte den op på hendes yndlingssted at male karikaturtegninger. Sving skodderne ud for at vise de malerier, hun har til salg i dag, og hjælp hende med at betjene kasseapparatet. Sæt hendes kat Chico ned i sin kurv for at tage en lur, mens Emma sætter sig ved staffeliet for at arbejde på sit seneste mesterværk – hendes bedste venner er altid hendes største inspiration!
  179,95 DKK
  179,95 DKK
 • Emmas kunstcafé
  Emmas kunstcafé
  249,00 DKK

  Emmas kunstcafé

  Emma elsker at smutte forbi kunstcaféen til frokost for at stimulere sin kreative side og finde inspiration til sit næste kunstværk. Hjælp hendes ven Prankzy med at færdiggøre sin graffitikunst på muren udenfor, og gå derefter indenfor for at riste en lækker panini i maskinen. Snup en kop kaffe og en kage, betal ved kassen, og spis indenfor eller i det udendørs kunsthjørne.
  249,00 DKK
  249,00 DKK
 • Flugt på floden
  Flugt på floden
  119,95 DKK

  Flugt på floden

  Grib dit politiskilt, og tag med LEGO® City bjergpolitiets betjente, når de skal stoppe den vilde Flugt på floden! Dette populære børnelegetøj indeholder en politi-speedbåd med stor påhængsmotor og alarmblink samt en tømmerflåde med store pontoner, pagaj og plads til en kasse, der kan åbnes. 2 minifigurer og et stinkdyr medfølger.
  119,95 DKK
  119,95 DKK
 • Flytninge på bjerget
  Flytninge på bjerget
  99,95 DKK

  Flytninge på bjerget

  Grib dit politiskilt, og tag med LEGO® City bjergpolitiets betjente på en jagt efter flygtningene på bjerget! Dette spændende byg selv-legetøj omfatter et gemmested i et træ med plads til tyvekoster, bevægelig beplantning og bikube samt politi-ATV med offroad-dæk, alarmblink, radio og kæde. 4 minifigurer medfølger.
  99,95 DKK
  99,95 DKK
 • Han Solo Landspeeder
  Han Solo Landspeeder
  249,00 DKK

  Han Solos landspeeder

  Modellen har åbent cockpit til 2 minifigurer, fronthjelm, der kan åbnes og indeholder opbevaringsrum og udtagelig motor, opbevaringsrum bagi med hemmelig last, skjulte hjul, der giver en svæveeffekt, og 2 skydere med fjederudløser, og dette actionfyldte Star Wars legetøj indeholder også en figur af en corelliansk hund, som Han og Qi'ra kan kæmpe mod.
  249,00 DKK
  249,00 DKK
 • Jedi riddere og klonsoldater
  Jedi riddere og klonsoldater
  99,95 DKK

  Jedi-riddere og klonsoldater Battle Pack

  LEGO Star Wars Jedi-riddere og klonsoldater Battle Pack, der indeholder 2 lyssværd-svingende Jedi-riddere, 2 klonsoldater med knopblastere og en speeder med knopskydere og drejelige vingespidsvåben.
  99,95 DKK
  99,95 DKK
 • Battle Pack Han Solo
  Battle Pack Han Solo
  99,95 DKK

  Kejserlig patrulje Battle Pack

  LEGO Star Wars sæt Kejserlig patrulje Battle Pack. Dette Star Wars legetøj indeholder en speeder med knopskydere, en emigrationsofficer, rekrutteringsofficer og 2 kejserlige patruljesoldater og har dermed alt, hvad en spirende kejserlig officer skal bruge for at holde sin Star Wars samling af minifigurer under kontrol!
  99,95 DKK
  99,95 DKK
 • Ariels royale festbåd
  Ariels royale festbåd
  449,00 DKK

  LEGO – Ariels royale festbåd

  ,
  LEGO l Disney sættet Ariels royale festbåd har alt, hvad du skal bruge til at skabe en lykkelig slutning for Ariel og prins Erik fra Disney filmen Den Lille Havfrue. Dans på det roterende dansegulv under pavillonen, drej Sebastians søstjerne-pladespillere, opdag en hemmelig skat, og sæt gang i de farvede fyrværkeriklodser. Slip kreativiteten løs med den modulære opbygning i dette fantastiske børnelegetøj, som gør det nemt at flytte og udskifte sektioner i modellen, eller sæt pavillonen sammen med andre kompatible LEGO l Disney sæt for at bygge dine egne drømmekreationer. 2 minidukkefigurer samt figurer af Sebastian og Max medfølger.
  449,00 DKK
  449,00 DKK
 • Askepots fortryllede aften
  Askepots fortryllede aften
  349,00 DKK

  LEGO – Askepots fortryllede aften

  ,
  Genoplev scener fra den ikoniske Disney film Askepot med denne model, der er let at bygge. Leg med Askepot i hendes hus med køkken og soveplads ovenpå. Skift derefter hendes tøj til balkjole, og kør til ballet i kareten – og tag taget af for at kunne lege indvendigt, hvor der er to sæder til Askepot og den gode fe. To minidukkefigurer, en hest og en mus medfølger.
  349,00 DKK
  349,00 DKK
 • BASH
  BASH
  179,00 DKK

  LEGO – BASH!

  ,
  Oplev den fantastiske kraft og acceleration i den robuste LEGO Technic model BASH! med rødt, sort og gråt farvetema med racerklistermærker, solid kofanger fortil, stor hækspoiler og brede sorte fælge med lavprofildæk. Dette avancerede byggesæt har pull-back-motor og motorudkastningsfunktion, der aktiveres ved sammenstød. Kombiner modellen med  WHACK! med pull-back-motor for at udvide legemulighederne eller bygge kombimodellen WHACK! 'N' BASH!.
  179,00 DKK
  179,00 DKK
 • Bat-sandbuggyen
  Bat-sandbuggyen
  229,00 DKK

  LEGO – Bat-sandbuggyen

  ,
  Glid hen over alle ujævnheder i Gotham Citys gader, og kæmp mod Captain Boomerang med LEGO BATMAN: FILMEN sættet Bat-sandbuggyen. Denne seje buggy har minifigurcockpit med et bur til Batman, som kan åbnes, affjedring bagtil og 2 knopskydere. Dette LEGO Batman legetøj indeholder 2 minifigurer, som hver er udstyret med bataranger og boomeranger for at gøre den kampfyldte rolleleg endnu sjovere.
  229,00 DKK
  229,00 DKK
 • Belles teselskab
  Belles teselskab
  179,00 DKK

  LEGO – Belles teselskab

  ,
  Velkommen til køkkenet i det fortryllede slot, hvor du kan synge og danse med Disneys Belle og hendes nye venner. Fans af Disneys Skønheden og udyret vil elske at udspille scener fra filmen eller finde på nye historier selv. Styrk udviklingen af byggefærdigheder med dette LEGO DUPLO Disney legetøj, der er nemt at bygge og fuldt af de elskede figurer samt klodser med motiver, der gør magien levende. LEGO DUPLO figur medfølger: Belle samt figurer af Mrs. Potts, Chip og Clocksworth.
  179,00 DKK
  179,00 DKK
 • Blå byggeplade
  Blå byggeplade
  69,95 DKK

  LEGO – Blå byggeplade

  ,
  Uanset om du bygger en kystby, solrig swimmingpool, et skib til søs eller noget helt andet fra din fantasi, er denne blå 32x32-byggeplade perfekt til at bygge, fremvise og lege kreativt med dine LEGO kreationer på
  69,95 DKK
  69,95 DKK
 • Bulldozer med trykplade
  Bulldozer med trykplade
  129,00 DKK

  LEGO – Bulldozer med trykplade

  ,
  Fornem den utrolige kraft i en rigtig bulldozer med trykplade med denne LEGO Technic 2 i 1-gengivelse med masser af realistiske funktioner og detaljer, bl.a. førerhus, fungerende frontblad og styring og realistiske hårde komprimeringsmaskinehjul. Dette avancerede byggesæt har et frisk blåt, gråt, sort og orange farvetema med klistermærker til yderligere detaljer. Modellen kan ombygges til en leddelt lastbil som en del af en dobbelt byg og leg-oplevelse.
  129,00 DKK
  129,00 DKK
 • Cole Spinjitzu mester
  Cole Spinjitzu mester
  99,95 DKK

  LEGO – Cole Spinjitzu mester

  ,
  Giv den maksimalt spin med sættet LEGO NINJAGO Cole – Spinjitzu-mester, som indeholder en Spinjitzu-spinner med LEGO håndtag, der kan bygges, spinner med minifigurkapsel og træksnor. Lær forskellige teknikker med drejende, rullende og hoppende minifigur, og opøv sejere færdigheder med det medfølgende våbenstativ som forhindring. Konkurrer mod dine venner, og brug dine omgivelser til at lave utallige sjove Spinjitzu-udfordringer. Dette sjove legetøj indeholder en minifigur af Cole med 2 kastestjerner til at have med i spinneren.
  99,95 DKK
  99,95 DKK
 • Min første fest
  Min første fest
  129,00 DKK

  LEGO – Den første fest

  ,
  Lav farverige kager til alle slags fester med LEGO DUPLO Min første fest. Se dit barn have det sjovt med at bygge 3 enkeltstående kager og en stor lagkage! Små børn vil elske at sætte lys og dekorationer øverst og derefter opdele den store kage i 4 stykker for at dele den med familie eller venner og samtidig lære om forskellige festanledninger, og hvordan vi fejrer dem. DUPLO klodser er skabt til at være sjove og sikre for de mindste.
  129,00 DKK
  129,00 DKK
 • Egghead robotmadkamp
  Egghead robotmadkamp
  349,00 DKK

  LEGO – Egghead robotmadkamp

  ,
  Hjælp Batman mod Condiment King og Eggheads madkampsangreb med LEGO BATMAN: FILMEN sættet Egghead robotmadkamp. Eggheads robot har et æggeformet minifigurcockpit, der kan åbnes, justerbare arme og ben, spejlæg-diskosskyder, roterende og gribende piskeris/klo og beholder med kylling- og ægelementer. Condiment King er bevæbnet med sennep- og ketchup-knopskydere. Dette LEGO Batman legetøj indeholder 3 minifigurer.
  349,00 DKK
  349,00 DKK
 • Elsas markedseventyr
  Elsas markedseventyr
  179,00 DKK

  LEGO – Elsas markedseventyr

  ,
  Tag med de elskede figurer Elsa og Olaf på LEGO l Disney Elsas markedseventyr. Der er en vogn med frugt og grøntsager, en blomsterbod under det smukke klokketårn og en anløbsbro med en robåd til skovture på vandet. Drej urskiveklodsen for at skabe sommer- eller vinterscener i Frost-verdenen med dette fantastiske legetøj til piger og drenge. Slip kreativiteten løs med den modulære opbygning, som gør det nemt at flytte og udskifte sektioner i modellen, eller sæt klokketårnet sammen med andre kompatible LEGO l Disney sæt for at bygge dine egne drømmekreationer. Minidukkefigur af Elsa og figur af Olaf med sin personlige snebyge medfølger.
  179,00 DKK
  179,00 DKK
 • Emmas kæledyrsfest
  Emmas kæledyrsfest
  99,95 DKK

  LEGO – Emmas kæledyrsfest

  ,
  Vær med til at fejre Chicos fødselsdag sammen med Emma med denne parkscene, der er nem at bygge og har indgangsbue, vippe, balloner og kagefad med kage, der kan bygges, samt trillebør, 2 gaveæsker, der kan åbnes og indeholder gaver, billede og tuschelement. Minidukkefigur og en kat medfølger.
  99,95 DKK
  99,95 DKK
 • Lego Emmas kreative værksted
  Lego Emmas kreative værksted
  99,95 DKK

  Lego – Friends, Emmas kreative værksted

  ,
  Emma har designet et nyt stykke tilbehør og kan slet ikke vente med at bruge sin nye symaskine. Den er perfekt til at sy en sød hårsløjfe. Nu skal hun bare tage et par billeder, så hun kan dele sine tips med andre på sin modeblog!
  99,95 DKK
  99,95 DKK
katalog