Kundeservice

ABC Centeret forhandler cykler og legetøj. Vi fører et stort udvalg af produkter fra førende leverandører.

Kontaktinformationer
Abc-centret.dk har følgende ejerforhold:

ABC CENTER
Skolevangen 6
8543 Hornslet
Telefon 86 99 50 33
E-mail: mail@abc-centret.dk
CVR-nummer: 10165032

Handelsbetingelser

Nedenfor kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder.

  • Priser
  • Bestilling
  • Betaling
  • Levering og fragt
  • Reklamationsret
  • Afbestilling
  • Fortrydelsesret/returret

1) Priser:
Alle priser er inkl. 25% moms og angivet i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

2) Bestilling:
På www.abc-centret.dk kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på
mail@abc-centret.dk eller telefon +45 86 99 50 33. Hjemmesiden opdateres løbende.

Alle priser på websitet er i DKK, inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med www.abc-centret.dk, indgås aftaler på dansk.

Abc-centret.dk laver kun aftaler med personer over 18 år, aftaler med børn og unge under 18 år, alene kan indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

3) Betaling:

På Abc-centret.dk kan der betales med:

Dankort
Visa Dankort
MasterCard

Der tages IKKE gebyr ved betaling på Abc-centret.dk

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Abc-centret.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra abc-centret.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

4) Levering og fragt:
Der er ikke noget ekspeditionsgebyr.

Det koster 39 kr til Pakkeshops under 399 kr ellers er det fri fragt.

Det koster 49 kr til privat og Erhvervs adresser  under 499 ellers er det fri fragt.

Vi sender så hurtigt vi kan. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS. Alle varer leveres så længe lager haves.

Vi sender kun i Dk.

Ved Forsendelse til andre lande eller øer, Kan man henvende sig til butikken på. tlf 86995033 og lave en aftale og få oplyst prisen på fragten.

5) Reklamationsret:
Abc-centret.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved  varen bedes du kontakte ABC centret på mail@abc-centret.dk eller tlf. 86995033
Når du handler på www.abc-centret.dk har du efter loven 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er.

Vi sender en fragt label på mail som sættes på pakken og afleveres i en GLS pakkeshop.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig og original emballage, og få en kvittering for afsendelse.

6) Afbestilling:
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling”. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten
“Afbestilling ! ” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15 samme dag, som bestillingen er foretaget.
Er pakken ikke blevet afbestilt inden kl. 15 samme dag og er pakken blevet afsendt af abc-centret.dk, dækker kunden forsendelsesomkostningerne

7) Fortrydelsesret/returret:
Skulle du mod forventning fortryde købet, skal der gives besked til Abc-centret.dk senest 365 dage efter du har modtaget varen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Har varen været taget i brug, skal du betale for den værdiforringelse af varen, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, og som ligger ud over den måde du ville prøve varen i en fysisk butik. Et eksempel på værdiforringelse af varen vil være, hvis du har vasket eller klippet de originale mærker af en stykke tøj, som du har købt hos abc-centret.dk. I det tilfælde vil du ikke få refunderet det fulde beløb.

Du skal selv betale returfragten for varer der returneres.

Købesummen krediteres din konto indenfor 14 dage efter du har givet besked om din fortrydelse af købet og vi har modtaget pakken.

Har du handlet med dankort eller kreditkort bliver beløbet tilbageført til den  konto købet er fortaget.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen, eller returnere den på returadressen.

Pakken skal sendes direkte til butikken. Pakker der sendes til pakkeshop vil ikke blive afhentet.

Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

ABC CENTRET
Skolevangen 6
8543 Hornslet

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra GLS, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din bankkonto.

Scroll til toppen